Diskuze-Hodnocení blogů

9. april 2012 at 10:30 | Dinosaw♥ |  Discussion.
Nedavno,před pár dněma jsem koukala na blog,a někdo jí tam napsal,že má hodnocení jejího blogu,tak jsem neváhala a koukla jsem se,když jsem začla číst zarazila jsem se.Když hodnotíte blogy tak s UVÁŽENÍM,musíte vědět,že celebrity mají desing složitej,deníčkovej mají kusovku,fashion mají s nějákým oblečení atd.Když hodnotíte blog s celebritou,tak je jasný,že ho nebude mít zrovna celebritu kterou máte rádi atd.Každej blog má takovej dizajn,aby se to hodilo k jeho blogu.No,ale to není všechno co mě dostalo,když na deníčkovej blog napíše,že se jí nelíbí,protože je deníčkovej,že tam nejsou celebrity,že tam nejsou obrázky psů atd tak to mě nejvíc dostalo.Jako kdybych viděla takovej blog,tak by se mi nelíbil,prostě by mi nezaujal.Tak nehodnottě podle vašeho blogu,ale z uvážením.

Jaká máte názor vy?

 


Poll

sčítání lidu^^

>klik<

Comments

1 Limonáda . | Web | 9. april 2012 at 10:31 | React

No to mi přijde trochu divný tohle :D to je jasný přeci, a je to uplně jedno každej at má blog o čem chce :)

2 She^^Rebel | Web | 9. april 2012 at 10:33 | React

Už jsem na jedno podobné hodnocení narazila:) Slečna strhla body za to, že má sice krásný layout, ale ta celebrita se jí nelíbí. To jí teda fakt poradila no:D

3 Dark Sayu | Web | 9. april 2012 at 10:33 | React

taky mi přijde, že některé blogerky co hodnotí blogy, by měli hodnotit více objektivněji. Něco co se nelíbí jim se ale naopak může líbit někomu jinému..

4 kristenjaymesstewart | Web | 9. april 2012 at 10:33 | React

Takovéto hodnocení nemám ráda, kdysi jsem měla blog o Robertu Pattinsonovi  nechala si ho hodnotit, a víš co? ta holka mi tam dala na hodnocení 3/10 kvůli tomu že se jí Robert nelíbí jako :D Také trapky :D že?

5 Teddy | Web | 9. april 2012 at 10:33 | React

souhlas

6 Caroline | Web | 9. april 2012 at 10:34 | React

Proto já se takových věcí ani neučástním, příjde mi to nespravedlivé)

7 ~ MiMi ~ | Web | 9. april 2012 at 10:35 | React

Myslím že budu patřit do skupiny top ;)
Já sem si blog ještě ohodnotit nedala a začínat s tím asi nebudu... :D Někdy mi přijde hodnocení objektivní, jindy až moc přísné.

8 P. :) | Web | 9. april 2012 at 10:38 | React

Hodnocení je kravina! :D

9 Mischelle xP | Web | 9. april 2012 at 11:04 | React

Souhlasím s tebou!)) Ale to s tím deníčkovým blogem mě dostalo.'D

10 Rainymood ^^ | Web | 9. april 2012 at 11:08 | React

Děkuju za vyplnění bleskovky:)
Já s tebou souhlasím, a taky mě někdy štvou ty podlézavé blogy, které skoro všem dají plný počet, jen aby je neurazili. Samozřejmě že mě vždycky potěší, když mi někdo pochválí blog, ale já se do toho hodnocení zapojuju, aby mi lidi řekli upřímný názor a ne mi pochlebovali;)

11 Amme | Web | 9. april 2012 at 11:13 | React

jo u toho se taky vždyck směju :D

12 annie | Web | 9. april 2012 at 12:08 | React

Kdo hodnotí,tak si myslí že je bůhvíco.Každej má blog založenej,takovej jakej ho chce a jakej se mu líbí a nikdo by mu do toho kecat neměl,protože též ten člověk,který kritizuje nemusí mít blog podle něčích představ :)

13 Color Princess | Web | 9. april 2012 at 12:19 | React

Jo přesně.. některé ty hodnocenáí blogů jsou prostě jeté :D zatím jsem ale narazila na samé spravedlivé.. ikdyž jsou i vyjímky o kterých raději mluvit nebudu :D

14 mucq-look | Web | 9. april 2012 at 12:54 | React

já nevím. myslím že toho druhého zajímá jaký má ten druhý k tomu ten 'vztah' tak bych řekla že je to super. mě neva že ohodnotí emařka můj blog s hallo kitty. :))

15 mucq-look | Web | 9. april 2012 at 12:55 | React

[14]: který samozdřejmě nemám :DD

napsala jsem si prostě o to jaký má názor je jedno jestli hallo kittyny. to je na mě. ' nesmíš být pak naštvaná no.

16 LůC.♥ | Web | 9. april 2012 at 14:02 | React

Tak teď si to vystihla. Nejhorší je že tohle dělaji skoro všichni. Když to třeba dělá člověk kterej na to pohlíží dobře jak si napsala ty s uvážením tak to je dobrý ale jinak..

17 steel32 | Web | 9. april 2012 at 14:37 | React

podle mě je hodnocení blogů blbost :D
každej má na každej blog jinej názor :D

18 Lee | Web | 9. april 2012 at 16:29 | React

Mam nato podobný Názor jako ty :)) Ikdyž mi připadá, že hodnocení blogu je na nic. :)

19 A. | Web | 9. april 2012 at 17:35 | React

stejnej názor :)

20 *Marki* | Web | 9. april 2012 at 18:45 | React

naprosto souhlasím

21 H. | Web | 9. april 2012 at 19:13 | React

Jo přesně! Už několikrát jsem na tohle narazila a proto si radši nenechávám hodnotit blog...

22 Ms.SeCReT | Web | 9. april 2012 at 19:43 | React

Naprosto s Tebou souhlasím :), nikdo se nemůže zavděčit všem.. A když už chtějí hodnotit, tak ať se podívají, co vlastně hodnotí:)

23 Lucy | Web | 9. april 2012 at 20:05 | React

Taky mám podobný názor jako ty ;).

24 Meggie♥ | Web | 9. april 2012 at 20:14 | React

Ahoj :) chtěla bych ti říct...že si tě mažu z affs protože teď moc  nestíhám obíhat....tak se na mě prosím nezlob :D.

25 elisabethka. ^ | Web | 9. april 2012 at 20:35 | React

něco takovýho vidět, tak se rozbrečím smíchy. :DDD
retardace maličko.

jooo, máš nice blog:P

26 barnie | Web | 9. april 2012 at 21:33 | React

Já blogy hodnotím a především koukám na grafiku a sladěnost barev. Samozřejmě máš pravdu, že strhnout body za to, že té celebritě zrovna nefandíš, je blbost. Ale na druhou stranu jak jsi psala, že např. deníčkový blog má jako lay kusovku, celebrity ho mají propracovanější... to je podle mě už jen o šikovnosti a samozřejmě vypadá lépe, když je i "obyčejný" deníčkovský blog obohacen nějakým tím zajímavým a propracovanějším designem..:P:)

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.